Servicii

Servicii

Gama de servicii acoperite in masajul terapeutic sunt masajul de relaxare, masajul anticelulitic, masajul somatic, masajul cu bete de bambus, reflexoterapia, drenajul limfatic si masajul pe pat cu pietre de jad.

Masajul de Relaxare – elimina stresul si oboseala, atenueaza durerile si crampele musculare, imbunatateste circulatia sangelui si a limfei, ajuta la eliminarea toxinelor din organism, imbunatateste digestia, elimina durerile de cap si creaza relaxare generala in organism.

… citeste mai departe.

Masaj AnticeluliticRegleaza greutatea, inbunatateste digestia, elimina grasimile, intareste musculatura, creste vitalitatea.

… citeste mai departe.

Masaj cu Beţe de Bambus - tonifiază musculatura, ridică fesele, redă elasticitatea pielii, stimulează sistemul limfatic şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină.

… citeste mai departe.

Masaj Somatic – se pot trata boli neurologice, cardiace, oboseala, crampele musculare, gripa, reumatismul, nevralgii, boli renale.

… citeste mai departe.

Masaj facial si antirid – pentru relaxare, tonifiere, hidratare, remodelare, da luminozitate si fermitate pielii…..

Reflexoterapie si Reflexodiagnostic – in unele cazuri este singura optiune de tratament pentru anumite afectiuni in care medicamentele inceteaza sa mai aiba efectele asteptate. Nevroze, paralizii, pareze, diabet zaharat, obezitate, boli metabolice, stomatologice, ginecologice, reumatice, alcoolismul cronic, disfunctii sexuale fumatul etc.

… citeste mai departe.

Drenajul Limfatic – O mai buna circulatie a limfei inseamna o stare de sanatate maxima, deoarece limfa prin globulele albe pe care le contine, actioneaza asupra toxinelor si a bacteriilor care patrund in organism, distrugandu-le. rol entiedematos, imunitar.

citeste mai departe.

Masajul Terapeutic – ajuta in afectiuni reumatismale, refacere post traumatica, poliartrita reumatoida, spondilita, artroza, entorsa, contuzie, luxatie, ruptura musculara, paralizie, varice hidrostatice etc.

Masaj Terapeutic pe Pat cu Pietre de Jad - combina intelepciunea milenara a medicinei traditionale asiatice cu tehnologia vestica moderna pentru a actiona direct asupra surselor problemelor de sanatate pe care le aveti. Acest pat de masaj cu pietre de jad, foloseste trei principii-minune: presopunctura, masajul termic si pietrele de jad.

citeste mai departe.